Милиардерът Джак Ма, който отдавна открито защитава културата на извънреден труд

...
Милиардерът Джак Ма, който отдавна открито защитава културата на извънреден труд
Коментари Харесай

Шефът на Алибаба прогнозира 12-часова работна седмица

Милиардерът Джак Ма, който от дълго време намерено пази културата на ексклузивен труд в Китай, съобщи през днешния ден, че хората би следвало да могат да работят единствено 12 часа на седмица с помощта на изкуствения разсъдък, заяви Блумбърг.

``
реклама

Хората биха могли да работят единствено три дни седмично, четири часа на ден благодарение на софтуерния прогрес и промяна в просветителните системи, сподели Джак Ма на Годишната конференция за изкуствен интелект в Шанхай, написа " Монитор ".

Основателят на Алибаба (Alibaba) означи, че развиването на технологиите въпреки всичко няма да докара до закриване на работни места, добавя ТАСС, цитирайки обявата на Блумбърг. Той приказва на една сцена с основния изпълнителен шеф на Тесла (Tesla Inc.) Илон Мъск, който строи индустриални уреди в града.

Джак Ма основа Алибаба през 1999 година в град Ханчжоу и я трансформира в една от най-големите в света компании за електронна търговия. През 2018 година положението му бе оценено на над 30 милиарда $. Той е в топ три на най-богатите хора в континентален Китай, напомня ТАСС. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР